Γιατί μετά τα παιχνίδια στον καναπέ και το κρεβάτι, ένας καθαρισμός μάλλον πρέπει να υπάρξει.

Τι πιο υπέροχο από το να γυρίζεις στο σπίτι και να βλέπεις να σε περιμένει πίσω από την πόρτα το κατοικίδιό σου; Αυτά τα πλάσματα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην ψυχολογία σου και μπορούν κατευθείαν να σε κάνουν να ξεχαστείς από ο,τι μπορεί να σου έχει συμβεί μέσα στη μέρα. Είναι οι φίλοι που ποτέ δε θα σε προδώσουν κι η αγάπη που σου δίνουν σε κάνει να τα λατρεύεις ακόμα περισσότερο – αν υπάρχει περισσότερο δηλαδή.

Ωστόσο, με πολλά κατοικίδια μπορεί να αντιμετωπίζεις και το κλασικό πρόβλημα των τριχών πάνω σε καναπέδες, κρεβάτια, χαλιά και γενικότερα υφάσματα. Όσο εκνευριστικό κι αν είναι, βέβαια, υπάρχουν τρόποι να καθαρίσεις τα πάντα και να συνεχίσεις να απολαμβάνεις την παρέα με τον μικρό σου φίλο.

Θα βρεις τους τρόπους που μπορείς να εφαρμόσεις στην παρακάτω gallery.

 Χρησιμοποίησε το σφουγγαράκι για τα πιάτα και τρίψε με αυτό το ύφασμα που έχει τις μαζέψει τις τρίχες.

Αν οι τρίχες δεν είναι πολλές, και ένα απλό roller αρκεί για να τις κολλήσει πάνω του και να τις μαζέψει. Roller μπορείς να βρεις τόσο σε pet shop όσο και στο super market.Χρησιμοποίησε την ηλεκτρική σκούπα ή το σκουπάκι για να ρουφήξει όλες τις τρίχες της επιφάνειας. Αν επιμένουν και δε βγαίνουν, μπορείς να ψεκάσεις με ένα υγρό που μαλακώνει το ύφασμα, ώστε να αν ανέβουν οι τρίχες στην επιφάνεια και να μπορέσει να τις «πιάσει» η ηλεκτρική.

Προμηθεύσου ένα ειδικό γάντι για κατοικίδια, που αποτελεί τον πιο εύκολο και ξεκούραστο τρόπο για καθάρισμα σε αυτήν την περίπτωση.

queen.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here