Δεν πάει ο νους σου…

Το πρώτο πράγμα, λοιπόν, που σκέφτονται οι άντρες όταν είσαι επιτέλους γυμνή μπροστά τους, έχει σχέση με το μέγεθος του μορίου τους. Αντί να απολαύσουν το θέαμα, αρχίζουν να αγχώνονται όπως κι εμείς, για το αν θα έχουν καλές επιδόσεις. Όσο τελειότερο, γυμνασμένο και αισθησιακό το κορμί σου, τόσο μεγαλύτερο άγχος παθαίνουν (χι, χι, πολύ χαιρόμαστε που έχουν και οι άντρες ανασφάλειες).

Δεύτερη σκέψη

Η επόμενη σκέψη δεν έχει σχέση με τα κιλά σου, τα οποία τα έχει ἠδη τσεκάρει και εγκρίνει. Αν είσαι γυναίκα με πιασίματα και “ειδικό βάρος”, για να φτάσει μέχρι το κρεβάτι, του αρέσεις όπως είσαι, οπότε μην αγχώνεσαι. Όταν λοιπόν σε δει για πρώτη φορά γυμνή, η δεύτερη σκέψη μετά τις ανασφάλειές του, είναι να “ρουφήξει” όσο περισσότερη εικόνα μπορεί. Αρχίζει το σκανάρισμα με επίκεντρο το στήθος, την επιδερμίδα και τους γλουτούς.  Όχι όμως για να βρει ψεγάδια όπως θα σκεφτόταν μια γυναίκα, αλλά για να το χορτάσει και να τo γευτεί. Επίσης τσεκάρει την έκφρασή σου για να καταλάβει αν το απολαμβάνεις ή όχι.

Τρίτη σκέψη

Αν θα τα καταφέρει να σε ικανοποιήσει. Ξαναβγαίνουν οι αγωνίες.

Σκέψη τέταρτη

Αν θα έχεις οργασμό. Αν θα έχεις γρήγορο οργασμό.

Σκέψη πέμπτη

Σταματάει να σκέφτεται. Και επιτέλους απολαμβάνει με όλες του τις αισθήσεις αυτό που τόσο καιρό έκανε στα γρήγορα και τάχα μου διακριτικά. Να έρθει σε επαφή με το στήθος σου, να κάνει focus στους γλουτούς σου, που τόσο καιρό στα κλεφτά χάζευε όταν πήγαινες να βγεις από μια πόρτα. Τώρα επιτέλους έχει μπροστά του το κέϊκ που του αρέσει και μπορεί να το γευτεί κι όλας…

Σκέψη έκτη

Αν όλο αυτό δεν οδηγήσει αμέσως σε στύση και δεν καταφέρει να χαθεί σε μια ατμόσφαιρα ερωτική, αρχίζει να σκέφτεται την άθλια πορεία της ομάδας του, ότι ξέχασε να πάει για σέρβις το αυτοκίνητο, ή ότι δεν έπρεπε να φάει τόσο μεγάλο κομμάτι μουσακά… Γενικώς αρχίζει να σκέφτεται άλλα άσχετα πράγματα.

Το μόνο σίγουρο που δεν σκέφτεται είναι τα σπυράκια σου, ή αν έχεις κυτταρίτιδα. Οπότε ησυχάζεις κι από αυτό το άγχος. Τώρα ξέρεις…

Photos: bytezza, oncewed,emivitale

https://www.allyou.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here