Μάζεψε δυνάμεις!

Αστρολογικά θα συμβούν πολλά αυτή τη βδομάδα. Τα πάνω και τα κάτω της αρκούν για να νιώσεις το συμπαντικό μαστίγωμα. Ο φωτεινή ζωηρή και έντονη εποχή του Λέοντα είναι ήδη εδώ και σε φέρνει σε επαφή με το εγώ σου και την ανάγκη σου να θέλεις να βρεις κατανόηση. Παρόλα αυτά, όταν το εγώ μπαίνει στην εξίσωση χρειάζονται κάποιες φορές δραστικά μέτρα. Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια αυτή η εβδομάδα θα είναι η χειρότερη. Βέβαια, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείς. Ο πανικός μπορεί να σε οδηγήσει σε αρνητικές συνέπειες που σε άλλη περίπτωση δεν θα αντιμετώπιζες.

Δίδυμος: Μπορεί να νιώσεις μεγαλύτερη ευαισθησία στην κριτική

Είσαι απλά άνθρωπος και κάποιες φορές υπάρχουν πράγματα που μπορεί να σε πληγώνουν και που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό. Θυμήσου ότι τα αισθήματά σου είναι πάντα έγκυρα αλλά προσπάθησε να μην τα παίρνεις όλα προσωπικά. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις τους άλλους να σε πατήσουν. Στην πραγματικότητα, αν μιλήσεις για τα συναισθήματά σου ίσως να είναι αυτό που θα απελευθερώσει την ένταση. Κράτα στο μυαλό σου ότι πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που θα τα συζητήσεις καθώς δεν θες να βγουν συμπεράσματα πριν να έχεις όλη την εικόνα.

Καρκίνος: Μπορεί να νιώσεις πιο παρορμητική από ποτέ 

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, μπορεί να νιώσεις ότι θέλεις κάτι να κλοτσήσεις αυτή τη βδομάδα. Δεν είναι κακή ιδέα να βρεις μια υγιή εκτόνωση του θυμού σου και των σκοτεινών συναισθημάτων σου διότι αυτή τη στιγμή είσαι ηλεκτρισμένο καλώδιο. Πράγματα που κανονικά θα περνούσαν αναίμακτα, θα σε κάνουν να αναστατωθείς. Μην είσαι σκληρή με τον εαυτό σου επειδή νιώθεις κατά αυτό τον τρόπο. Φιλική προειδοποίηση: Δεν είναι δικό σου φταίξιμο που νιώθεις ευερέθιστη αλλά αν επιλέξεις να αντιδράσεις με αρνητικό τρόπο θα πρέπει να αναλάβεις και την ευθύνη του.

Παρθένος: Μπορεί να νιώσεις περισσότερο κουρασμένη συναισθηματικά

Χασμουριέσαι περισσότερο από κάθε άλλη φορά; Κοιμάσαι περισσότερες ώρες από αυτές που θεωρείς “φυσιολογικές”; Ή μήπως δεν κοιμάσαι αρκετά; Κρατήσου Παρθένε. Ο Ήλιος είναι στον 12ο οίκο σου που έχει να κάνει με το υποσυνείδητο, την πνευματικότητα και όλα τα εσωτερικά θέματα. Για να πούμε την αλήθεια, δεν ζεις σε μια υλική σφαίρα οπότε το να περιμένεις από τον εαυτό σου να έχει κίνητρο μέρα με τη μέρα είναι πολύ σε αυτή τη φάση. Είναι μια καλή εποχή για να ασχοληθείς με την θεραπεία και με εσωτερικές διεργασίες γιατί είσαι βαθιά χωμένη στην ψυχή σου αυτή τη στιγμή.

https://www.marieclaire.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here