Τα ευχάριστα νέα!

Μόλις ήρθαν τα ευχάριστα νέα από το αγαπημένο ζευγάρι των social media και όχι μόνο! Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης περιμένουν τα δίδυμά τους με ανυπομονησία και είναι σίγουρο πως η χαρά τους δεν περιγράφεται!
Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης ήρθε από τα social media του παρουσιαστή αλλά και της αγαπημένης του καταλαβαίνεις λοιπόν πως από τότε κρατούν ενημερωμένους τους διαδικτυακούς τους φίλους. Με αυτόν τον τρόπο ήρθε και η αποκάλυψη των φύλλων των μωρών τους.
Λοιπόν, αφού μίλησαν δημόσια για τα χαρμόσυνα, σήμερα ήρθε η ανακοίνωση για τα φύλλα των μωρών τους. Με μια ανάρτησή της στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη και με ένα video με τις ομορφότερες ευχές στη λεζάντα δηλώνουν την απέραντη χαρά τους!

Εκείνο που κάνει ξεχωριστό το video τους πάντως είναι πως θα μάθεις και εσύ μαζί τους για πρώτη φορά τα νέα, τι σημαίνει αυτό; Το ζευγάρι δεν είχε ιδέα αν τα μωράκια ήταν αγοράκια ή κοριτσάκια. Ο γιατρός και οι φίλοι τους ετοίμασαν αυτή την έκπληξη και πρέπει να παραδεχθείς πως ήταν μια αρκετά όμορφη κίνηση από μέρους τους. Εν τω μεταξύ η κοιλίτσα της Χριστίνας φουσκώνει μέρα με τη μέρα και περισσότερο.

Το video είναι κάθε άλλο συγκινητικό και σίγουρα θα χαρείς και εσύ μαζί τους. Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Χριστίνα έγραψε: «Μάθαμε τα φύλλα των μωρών μας… και είμαστε τρισευτυχισμένοι! Πριν λίγες μέρες ο γιατρός μας μας έδωσε έναν κλειστό φάκελο που πήγε απευθείας στους αγαπημένους μας φίλους που μας ετοίμασαν αυτήν την υπέροχη έκπληξη στο σπίτι μας (λιγότεροι από 9) ! Ανυπομονούμε για την διπλή ευλογία που έρχεται και θέλαμε αυτήν την οικογενειακή μας στιγμή να τη μοιραστούμε με την ευρύτερη οικογένεια μας… εσάς!»

https://www.queen.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here