Οκτώβριος 2021: Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις  Οκτωβρίου 2021 για όλα τα ζώδια.

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Οκτώβριο του 2021 κυκλοφόρησαν.

Σε λίγο μπαίνει ο Οκτώβριος στη ζωή μας. Ο δεύτερος μήνας του Φθινοπώρου. Οι θερμοκρασίες θα πέσουν, οι πρώτες ζακέτες θα βγουν από τις ντουλάπες, η μέρα θα γίνει μικρότερη και η νύχτα μεγαλύτερη και ίσως ένας νέος έρ@τας να μας περιμένει στην γωνία.

Ο Οκτώβριος θα είναι ένας καλός μήνας; Θα είμαστε καλά με την σχέση μας; Θα γνωρίσουμε έναν καινούριο έρ@τα. Αυτή η πολυπόθητη αύξηση θα έρθει; Θα γνωρίσουμε την επιτυχία στα επαγγελματικά; Με την οικογένειά μας θα είναι όλα καλά ή μας περιμένουν φασαρίες;

Όλες αυτές οι ερωτήσεις που βασανίζουν τους περισσότερους από εμάς θα πάρουν απάντηση μέσα από τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια. Να θυμάστε ότι την μοίρα μας την καθορίζουμε εμείς, οπότε ανεξάρτητα από το τι θα γράψουμε για εσάς, μην πτοείστε. Διαβάστε παρακάτω:

Κριός

Ο Οκτώβριος για εσάς θα είναι ένας μήνας που θα σας βάλει σε σκέψεις τις πρώτες μέρες. Θα σκεφτείτε κατά πόσο έχει νόημα να δουλεύετε τόσο σκληρά και θα διεκδικήσετε αύξηση ή μία καινούρια εργασία. Επίσης αυτός ο μήνας θα είναι ένας ομαδικός μήνας για εσάς.

Νέες φιλίες, έρ@τες και ανανεώσεις στις σχέσεις σας, σας περιμένουν στην γωνία. Είναι ένας καλός μήνας να δουλέψετε ομαδικά και να χτίσετε νέες σχέσεις που θα βασίζονται σε γερές βάσεις. Στα τέλη του μήνα μπορεί να υπάρξουν ζήλιες με το άλλο σας μισό αν δεν προσέξετε τις κινήσεις σας.

Ταύρος

Τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη θα νιώσετε εγκλωβισμένοι στην δουλειά σας όμως οι ευκαιρίες δε θα αργήσουν να έρθουν και θα είναι πολλές. Ήρθε λοιπόν ο καιρός και για εσάς να δείξετε τα ταλέντα σας και τις δεξιότητές σας.

Στα μέσα του μήνα η αυτοπεποίθησή σας θα πέσει και ίσως νιώσετε ότι μένετε στάσιμοι. Παρόλα αυτά οι συζητήσεις με το άλλο σας μισό θα σας κάνουν πολύ καλό και γρήγορα θα ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Τέλος η επαγγελματική σας ζωή είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει την προσωπική οπότε προσπαθήστε να βρείτε την χρυσή τομή.

Δίδυμοι

Ο Οκτώβριος για εσάς δεν ξεκινάει πολύ καλά με τον ανάδρομο Ερμή να σας κάνει να είστε παρορμητικοί σε ζητήματα που δε θα έπρεπε. Αν κάνετε λίγη υπομονή και βάλετε ένα μέτρο στον εαυτό σας, σύντομα θα νιώσετε καλύτερα.

Γενικότερα όμως ο Οκτώβριος θα είναι ένας πολύ δημιουργικός μήνας για εσάς. Θα είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας σε νέα χόμπι, εγχειρήματα αλλά και νέες προτάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Μία προαγωγή ή μία καινούρια θέση εργασίας σε καλύτερο περιβάλλον σας περιμένει.

Βέβαια τον Οκτώβριο θα υπάρξουν ταραχές με το φιλικό σας περιβάλλον αλλά και με το άλλο σας μισό. Αν ακούσετε προσεχτικά αυτά που έχουν να σας πουν και δεν βάλετε τον εγωισμό σας σύμμαχο αυτές οι παρεξηγήσεις θα λυθούν γρήγορα.

Καρκίνος

Ο Οκτώβρης θα είναι για εσάς ο μήνας όπου θα βρείτε την ψυχολογική σας ισορροπία και θα μπει η ζωή σας και πάλι στους παλιούς της ρυθμούς. Θα έρθετε πιο κοντά με την οικογένειά σας με την οποία στο παρελθόν μπορεί να αντιμετωπίζατε προβλήματα.

Όσων αφορά την εργασία σας είναι πολύ σημαντικό στα μέσα του μήνα να μην κοντραριστείτε με κάποιον συνάδελφο ή ανώτερο. Στα τέλη του μήνα μπορεί να υπάρξουν πιθανές συγκρούσεις με τον στενό σας κύκλο όμως θα ξεπεραστούν γρήγορα.

Λέων

Γενικότερα ο Οκτώβριος θα σας δείξει και πάλι ότι η σχέση σας είναι χτισμένη σε γερές βάσεις. Επικοινωνία, τρυφερότητα, συντροφικότητα με μερικές συγκρούσεις που λίγο ή πολύ έχετε συνηθίσει να υπάρχουν. Όσων αφορά τα επαγγελματικά σας να προσέχετε να μην ξεφύγετε από την ασφάλειά σας.

Ο Οκτώβρης δεν θα είναι για εσάς ένας μήνας που αγαπάει τα μεγάλα ρίσκα. Μας περιμένει δύσκολος Χειμώνας. Στα τέλη του μήνα θα θελήσετε να έρθετε ακόμη πιο κοντά με την οικογένειά σας και να περάσετε δημιουργικό χρόνο μαζί τους.

Παρθένος

Ο Οκτώβριος θα είναι ένας μήνας δύσκολος όσων αφορά τα οικονομικά σας. Οποιαδήποτε λάθος λανθασμένη οικονομική κίνηση κάνατε τους προηγούμενους μήνες θα βγει στην επιφάνεια τον Οκτώβριο. Στα θετικά νέα αυτό δε θα κρατήσει πολύ και στα μέσα του μήνα θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να βάλετε τα οικονομικά σας σε μία τάξη.

Και θα πετύχει. Όσων αφορά την προσωπική σας ζωή το άλλο σας μισό φαίνεται πως έχει κουραστεί από τις συνεχόμενες εντάσεις οπότε ίσως είναι καλό να αφήσετε και μερικά πράγματα να πέσουν κάτω.

Οι φίλοι σας θα είναι εκεί για να σας στηρίζουν και να σας συμβουλεύουν αλλά μερικοί φίλοι θα είναι περισσότερο κοντά από άλλους και αυτό θα σας κάνει να ξεχωρίσετε τα σημαντικά και τα ασήμαντα στην ζωή σας.

Ζυγός

Ο Οκτώβρης θα είναι ο μήνας που οι οικονομικές σας δυσκολίες θα ξεκινήσουν να μπαίνουν σιγά σιγά σε τάξη. “Τρύπες” που είχατε ανοιχτές όλο το Καλοκαίρι ετοιμάζονται να κλείσουν κι εσείς είστε έτοιμοι να ανοίξετε καινούριες.

Φυσικά και μέσα από σκληρή δουλειά όλα θα πάνε καλά. Όμως ο Οκτώβρης δε θα είναι ένας μήνας εύκολος όσων αφορά τα οικονομικά σας οπότε προσπαθήστε να θέσετε προτεραιότητες και να ανοιχτείτε οικονομικά στα πράγματα που πραγματικά επείγουν.

Όσων αφορά το άλλο σας μισό οι εντάσεις δε θα λείψουν ούτε αυτόν τον μήνα. Βασιζόμαστε στην ψυχραιμία που σας διακατέχει σαν ζώδιο για να πάνε όλα καλά. Μην  φοβηθείτε να πάρετε μία ανάσα μακριά από το ταίρι σας αν αυτό το παρατραβήξει.

Δεν μιλάμε για χωρισμό. Μιλάμε για λίγο περισσότερο χρόνο με φίλους και συγγενείς που ίσως έχετε παραμελήσει. Με αυτόν τον τρόπο θα βρεθεί η γαλήνη και με το ταίρι σας.

Σκορπιός

Ο Οκτώβρης θα είναι για εσάς ένας μήνας προσαρμογής. Νέες επαγγελματικές καριέρες σας περιμένουν στην γωνία, αλλαγές στην δουλειά που βρίσκεστε για χρόνια και γενικότερα αλλαγές. Προσπαθήστε να μην αδικείται τους άλλους σε οικονομικό πλαίσιο αν είστε εργοδότης.

Είναι πολύ πιθανό αν κάνετε το αντίθετο εργαζόμενοι που ήταν δίπλα σας για καιρό να φύγουν. Με την οικογένεια όλα θα είναι σχετικά ήρεμα μόνο που σε μερικές στιγμές είναι καλό να διαχωρίσετε τα επαγγελματικά με τα οικογενειακά.

Με το άλλο σας μισό θα υπάρξει σχετική ηρεμία. Αυτή ηρεμία θα φύγει στα μέσα του μήνα όταν οι υποχρεώσεις της δουλειάς θα βγάλουν μία γκρίνια και στους δυο σας.

Τοξότης

Αγαπημένοι μας Τοξότες ο Οκτώβρης είναι ένας μήνας που θα σας κάνει να πάρετε την ζωή σας στα χέρια σας. Θα διεκδικήσετε μία νέα δουλειά αν αυτή που βρίσκεστε τώρα δεν σας καλύπτει και μπορεί να μην την βρείτε αμέσως όμως τώρα έχετε πάρει φόρα και ποιος σας σταματάει.

Με το άλλο σας μισό θα περάσετε την σχέση σας σε άλλο επίπεδο. Φαίνεται πως ο Οκτώβρης θα βοηθήσει την σχέση να γίνει πιο σταθερή, πιο δημιουργική, με περισσότερη επικοινωνία και αλληλοκατανόηση. Ευχάριστες στιγμές σας περιμένουν αν εξαιρέσουμε τις στιγμές που το άλλο σας μισό θα παίζει με την υπομονή σας, που σίγουρα διαθέτετε.

Αιγόκερως

Ο μήνας του Οκτώβρη θα είναι ένας μήνας που θα ξεκινήσει για εσάς δύσκολα όσων αφορά τα επαγγελματικά αλλά και τα ερ@τικά σας εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή. Θα γίνεται πολύ παρορμητικοί και αυτό θα έχει ως συνέπεια να κάνετε λάθη που θα τα μετανιώσετε.

Μην ξεχνάς ότι μπορεί να έχεις παράπονα από το άλλο σου μισό αλλά αυτά τα παράπονα δεν είναι αρκετά για να σε κάνουν να φύγεις. Ο Οκτώβρης θα σε προκαλέσει για κάτι παράνομο, όμως πρέπει να προσέχεις διότι θα απ0οκαλυφθείς και θα σου βγει… ξινό.

Υδροχόος

Δεν αποκλείεται να ανοίξετε τον φετινό Οκτώβριο με μια αίσθηση παγίδευσης… Θα την προκαλέσει ένα τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα, την πρώτη κιόλας μέρα του. Αλλά έπεται ένα εξαιρετικά αίσιο τρίγωνο ανάμεσα στους Ερμή και Δία – ανάδρομοι αμφότεροι, που θα σας δείξει το φως στην άκρη του τούνελ!

Ευκαιρίες για να ταξιδέψετε σας προσεγγίζουν γύρω στα μέσα του φετινού Οκτωβρίου, αν φανείτε αρκετά τολμηροί και θαρραλέοι για να αδράξετε τη μέρα. Να προσβλέπετε στις 15 του μήνα, που ο Ήλιος θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία…

Αλλά και στις 18, που ο ορμητικά αισιόδοξος Άρης θα σχηματίσει επίσης τρίγωνο με τον Δία – πρόσφατα ορθόδρομο: Πρόκειται για όψεις που θα ανοίξουν μπροστά σας ορίζοντες που δεν έχετε καν τολμήσει να ονειρευτείτε ποτέ!

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να γνωστοποιήσετε τις νέες ιδέες και τα σχέδιά σας στους αγαπημένους σας. Η Πανσέληνος που αναδύεται στην επικοινωνιακή ζώνη σας στις 20 Οκτωβρίου, θα βρεθεί σε αντίθεση με τον εριστικό Άρη… Η συγκυρία σας προειδοποιεί για συναισθηματικές δυσχέρειες, αν οι δικοί σας άνθρωποι νιώσουν ότι τους αφήνετε στο σκοτάδι!

Στις 22 του μήνα σχηματίζεται ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα. Και αυτή η όψη απαιτεί από εσάς να αποφύγετε να κρύψετε πράγματα, όπως και να μην εξαπατήσετε κανέναν.

Έρχονται καινούργιες προοπτικές για την καριέρα σας, που θα προάγουν την περιπετειώδη ιδιοσυγκρασία σας… Γι’ αυτές θα φροντίσει ο Ήλιος στις 23 Οκτωβρίου, που μπαίνει στον οίκο σας των φιλοδοξιών!

Ένα τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στις 30 του μήνα, μπορεί να αποτελέσει μια στιγμή δισταγμού για την κατεύθυνση που έχετε δώσει στη ζωή σας. Αλλά θα είναι μια περαστική σκέψη, καθώς την επομένη περνά ο Άρης στον φιλόδοξο τομέα σας. Θα το νιώσετε ότι είστε καθ’ όλα έτοιμοι να αρχίσετε να ανεβαίνετε – και να πάτε πολύ ψηλά!

Ιχθείς

Ο φετινός Οκτώβριος ανοίγει με ένα τετράγωνο, ανάμεσα στον ανάδρομο Ερμή και τον Πλούτωνα την πρώτη κιόλας μέρα του. Η συγκυρία μπορεί να δείξει ότι ένας φίλος δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Αλλά μπορεί να απογοητευτείτε και από τον εαυτό σας, όταν οι ανάδρομοι Ερμής και Δίας θα συναντηθούν σε ένα τρίγωνο στις 3 του μήνα!

Η Νέα Σελήνη στις 6 Οκτωβρίου, φορτίζει την ψυχολογική σας ζώνη και έχει τη δυναμική να απομακρύνει όλες τις ανασφάλειές σας. Αυτή θα είναι μια στιγμή μεγάλης αλλαγής στην προσωπική σας εξέλιξη και ωρίμανση!

Η Αφροδίτη θα περάσει στον τομέα σας των φιλοδοξιών στις 7 του μήνα. Τώρα θα νιώσετε πανέτοιμοι, αισιόδοξοι και δραστικοί να αντιμετωπίσετε κάθε είδους πρόκληση.

Όσο ο Οκτώβριος φτάνει στο μέσο του, θα σας διέπει μια παρόρμηση να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν να βοηθήσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους… Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία στις 15, θα σας κάνει ιδιαίτερα τρυφερούς και δοτικούς. Θα θέλετε να προσφέρετε, με κατανόηση και ευγένεια!

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 18 του μήνα στον τομέα σας της ψυχολογίας, προσδίδοντάς σας μια διαυγή οπτική σκοπού. Την ίδια μέρα, ένα τρίγωνο ανάμεσα στους Άρη και Δία θα σας ωθήσει να φέρετε τη διαφορά στη ζωή ενός ατόμου!

Ωστόσο, δεν πρέπει να πιεστείτε συναισθηματικά αυτή την περίοδο. Η Πανσέληνος αναδύεται στις 20 Οκτωβρίου στη ζώνη σας των πόρων, υπογραμμίζοντας ότι τα αποθέματά σας έχουν και όρια…

Δεν αποκλείεται κάποιοι φίλοι να εκμεταλλευτούν την καλή σας προδιάθεση. Επί αυτού σας προειδοποιεί ένα τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στις 22 του μήνα, που επιμένει να μάθετε να λέτε και κάποια «όχι»!

Η τελευταία εβδομάδα του φετινού Οκτωβρίου θα είναι σαν μια πνοή καθαρού αέρα για τη ζωή σας: Ο Ήλιος και ο Άρης θα μετακινηθούν στον τομέα σας της περιπέτειας, στις 23 και 30 αντίστοιχα.

Η παρόρμησή σας θα είναι να δείτε και να γνωρίσετε καινούργια πράγματα, πρόσωπα και μέρη. Αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια για να τονώσετε τη δική σας διάθεση και των άλλων… Και να ακούτε αυτά που θα λέει η καρδιά σας, σε σχέση με την κατεύθυνση που θα πάρετε στο εξής!

https://www.daddy-cool.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here